Door: Persbericht
Afslag op

Les via je iPhone

Met de myGolfProtoGo app krijg je wanneer jij wilt les van een teaching pro of zelfs tourprofessional.

 

Herken je dit? Tijdens je golfles gaat het geweldig. Je snapt helemaal wat je pro je wil leren en voert het nog goed uit ook. Maar in de baan lukt het ineens niet meer. Wat nu? Wachten op de volgende les? Dat hoeft niet meer, want myGolfProtoGo heeft direct de oplossing.

Met myGolfProtoGo heb je als golfer altijd en overal je eigen professional bij je –  in de baan of op de drivingrange. Laat je je golfswing vastleggen door een medespeler of met behulp van een houder op je golftas of trolley, en verstuur deze via de app met één druk op de knop naar je pro. Deze maakt een analyse van je swing, met beeld en geluid. Je krijgt vanzelf een melding als jouw persoonlijk les klaar staat.


Bij myGolfProtoGo zijn ook échte tourprofessionals aangesloten. Zo kan elke golfer die een VIP lespakket afsluit training krijgen van Reinier Saxton. Kijk en luister naar zijn verbeterpunten voor jouw swing.

Er zijn drie lespakketten: Go Light, Go Medium en Go VIP. Afhankelijk van het type pakket kun je een of meerdere swings per maand uploaden, krijg je binnen 24 of 48 uur een reactie van de Pro en je kunt kiezen hoeveel lessen je wilt opslaan en terugkijken op je mobiel.

www.mygolfprotogo.nl

(Persbericht)