Golfers Magazine 4: Beter uit de bunker

Deze week valt Golfers Magazine 4 op de mat. Mooie interviews, de beste instructies en alles over de beste ijzers en hybrides
golfers magazine

De vierde editie van Golfers Magazine van het jaar alweer, we naderen de zomer. En dat niet alleen, we naderen ook de volgende Majors, te beginnen met het U.S. Open. Dat betekent opnieuw dat iemand de Career Slam kan halen, maar is die druk niet te zwaar? Jan Kees van der Velden zoekt het uit en weegt de kansen van Phil Mickelson

Zomer...dat is tijd voor het strand. Heerlijk spelen in het zand...totdat je het op de golfbaan tegenkomt. Of niet? Dewi-Claire Schreefel legt uit hoe je nooit meer met angst en beven de bunker in stapt.

Ook in dit nummer is er weer ruim aandacht voor het nieuwste van het nieuwste. In de serie Topgear zijn deze maand de ijzers en hybrides aan de beurt. Welke clubs verdienen een plekje in je tas?

Het leven op de Tour is fascinerend. Als je niet goed genoeg bent om er te spelen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om toch met het circus mee te reizen. Referee John Paramor en caddie Billy Foster praten over hun tourleven.

Om op golfvakantie te gaan hoef je echt niet heel goed te zijn. Sterker, Pin High organiseert zelfs reizen voor golfers die na het halen van hun baanpermissie nauwelijks nog spelen. Zonde, zo leert Tess Schuurman al snel.

En nog veel, veel meer.

Nog geen abonnee en hoog tijd om de ballenvoorraad aan te vullen? Profiteer dan nu van de nieuwe werfactie.

Golfers Magazine 4 ligt nu in de winkel

Laatste nieuws