Pro Golf Events ook organisator Birdy Golftour

Terug naar de maandag
birdy

De afgelopen jaren was de Bynder Birdy Golftour een bekend gezicht op de golfkalender in ons land. Dit jaar gaat de golftour verder met een nieuwe organisator. Het Groningse Pro Golf Events neemt de wedstrijdenreeks over van IntoGolf cq. Birdy Golf App.

Pro Golf Events is inmiddels een begrip in golfend Nederland. “We hebben met de Noordelijke Golf Tour een prachtige regionale golftour, waar veel verschillende golfers met plezier aan meedoen. Het geeft ons veel voldoening om te zien, dat we voorzien in de vraag naar de combinatie van competitief golf en gezelligheid. En dat willen we nu voorzetten in het midden van ons land”, vertelt Henk van Dijken.

In 2019 gaat de Birdy Golftour vier of vijf golfbanen bezoeken. De Goyer, Hooge Graven en Lage Vuursche staan al op de agenda en ook het Rijk van Nunspeet zal daar spoedig op komen. Er zal worden gespeeld in twee categorieën, te weten strokeplay tot handicap 10 (ook voor professionals) en ook stableford tot handicap 20.

“Ik speelde jaren lang mee met de Mid-Am en Davilex Tour, zoals de Birdy Golftour voorheen heette. Een mooie formule waarbij golfers uit het hele land elkaar ontmoeten op prachtige golfbanen. Ik kijk er naar uit om ook deze tour uit te bouwen”, vertelt Martin van der Schans. “We gaan weer op maandagen spelen en deelnemen betekent een geheel verzorgde golfdag.

Voor meer informatie en ook voor sponsormogelijkheden kun je kijken op www.progolfevents.nl of mailen naar [email protected]

Laatste nieuws