Door: Redactie Golfersmagazine
World

Wintertijdblues?

Ben jij een van de mensen die last heeft van het verzetten van de klok? Dan is de lichtbril van Propeaq misschien het overwegen waard

Golfers houden wel van snufjes. Of het nu een nieuwe rangefinder is, een doorontwikkelde club of gewoon een handig apparaatje om je spullen schoon te houden, we zijn er gek op.

Misschien heb je als gewone clubgolfer de bril van Propeaq niet echt nodig, maar wie regelmatig door verschillende tijdzones heen gaat, slaapproblemen heeft of zich optimaal voor wil bereiden, is de lichtbril het overwegen waard.

Niet voor niets dragen diverse golfers (onder meer Jurrian van der Vaart) en tal van olympische sporters de bril als ze zich optimaal voor willen bereiden, en zie je ook andere professionals er nog weleens mee lopen; de bril helpt om de biologische klok te verschuiven.

Val je niet in een van deze categorieën dan kan de bril alsnog goed van pas komen. Om de winterblues te bestrijden, om je onregelmatige diensten beter aan te kunnen, om een beter slaap-waakritme te krijgen.

Meer informatie is te vinden op www.propeaq.com