Door: Persbericht
World

Laatste kans Pin High Crazy Days

De Pin High Crazy Days zitten er alweer bijna op. Profiteer nog tot en met zondag van fraaie aanbiedingen

De welbekende Crazy Days van Pin High gaan weer van start! Dit betekent elf dagen lang profiteren van knallende kortingen op golfreizen naar talloze bestemmingen. Op donderdag 10 januari om 9.00 uur trapt Pin High de Crazy Days af. De actie duurt tot en met zondag 20 januari. Boek een golfreis tijdens deze periode en profiteer van kortingen tot wel € 320,- per persoon! Ook maakt u dagelijks kans op een Sureshot Pinloc JG afstandsmeter. Daarnaast is er dit jaar ook een leuke winactie op Facebook.

De Crazy Days zijn hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. Naast kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals gratis greenfees en kamerupgrades aan. Het aanbod is zeer divers, met zonnige arrangementen in onder andere Spanje en Portugal, maar ook dichter bij huis, zoals in Frankrijk, dus voor ieder wat wils.

Matthijs Hermsen, marketing manager van Pin High Golftravel: ‘We pakken weer flink uit tijdens de Crazy Days. We bieden golfers tijdens deze dagen heel veel voor heel weinig. Zo verblijft u al 5 nachten in een 4-sterrenhotel met ontbijt, 5 diners en 3 x golfen voor € 429,-.’

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

Gerelateerd nieuws