Door: Redactie Golfersmagazine
World

Golfers Magazine 8

Eind deze week ligt Golfers Magazine 8 in de winkel of op de deurmat. Hier een korte greep uit de inhoud.

 

Net als elke maand hebben we weer 148 pagina's vol handige speltips, mooie reisbestemmingen, het nieuwste equipment, achtergrondverhalen, must play banen en interessante analyes.

In dit nummer vind je onder andere..

 

Samen met Francesco Molinari legde hij de Amerikanen op Le Golf National op de pijnbank. Waarom is de swing van Tommy Fleetwood zo betrouwbaar en wat kunnen wij ervan leren?

 

Ze won onlangs haar tweede toernooi op de Ladies European Tour en niet in de laatste plaats dankzij haar gigantische drives. Anne van Dam helpt ons aan meer lengte van de tee.

 

Omdat het zo heerlijk was, kijken we nog één keer terug op de Ryder Cup. Het sprookje van MoliWood versus de nachtmerrie van MickelWoods.

 

Mag het een ijzertje minder zijn? Geen probleem met het Ping i500 distance iron win je zo maar tien meter. En we testen deze maand ook putters, ballen en hybrides.

 

Welke collega zou je niet helpen in een vechtpartij? Wie wordt gigantisch overschat? En wint Tiger ooit nog een Major. Als ze anoniem mogen blijven, zijn tourpro's goudeerlijk.

 

Over twee maanden gaan de nieuwe Regels in, dus we moeten even terug naar de schoolbanken. Maar geen paniek, het wordt echt makkelijker... zeker met dit overzicht.

 

Na analyse van bijna negen miljoen slagen weten we precies waar de zwakke punten in het spel van een amateur zitten. Het goede nieuws: we hebben ook meteen de oplossingen.

 

Mooier dan dit wordt het niet. Rob Hoogland kreeg een buitenkansje en greep 'm met beide handen aan: spelen op Old Head. Als je hier niet jaloers van wordt...

Gerelateerd nieuws