Door: Foeke Collet
World

Golfers Magazine 6: KLM Open Special

Deze week valt de nieuwste editie op de deurmat en natuurlijk staat het KLM Open centraal.

 

 

Volgende maand wordt op The International het 100ste KLM Open gespeeld en hier besteden we in ruim veertig pagina's uitgebreid aandacht aan.

We laten zien hoe je de baan moet spelen, hebben een interview met de ontwerpers en de greenkeeper, kijken met Joost Luiten terug op zijn mooiste herinneringen en zetten alle winnaars op een rij.

 

 

Daarnaast hebben we ook nog een profiel van de publiekstrekkers Sergio Garcia en Patrick Reed, graaft Jan-Kees van de Velden in zijn geheugen naar bijzondere edities, kan toernooidirecteur Daan Slooter zijn ei kwijt in een column en bieden we praktische informatie en opvallende statistieken.

Ofwel: als je Golfers Magazine 6 hebt gelezen, ben je helemaal klaar voor de jubileumeditie van ons Open.

En verder hebben we ook nog:

 

 

De vijf beste tips van Rory McIlroy. De nummer 3 van de wereld legt uit hoe je slagen wint met je driver, je ijzers, pitchen, chippen en putten. En we vertalen die tips naar hapklare brokken voor gewone amateurs.

 

 

Ook spraken we met Anne van Dam over de Solheim Cup, want acht jaar na Christel Boeljon staat er eindelijk weer een een Nederlandse in het Europese Team. 'Het betekent heel veel voor me.'

 

 

We testen putters van Scotty Cameron, schoenen van FootJoy, ijzers van Honma en de fascinerende Approach G80 van Garmin, die een gps afstandsmeter combineert met een launch monitor. En je kunt 'm nog winnen ook!

 

 

PGA-professional Mark Reynolds legt haarfijn uit hoe je zijn homecourse The International moet spelen, en we probeerden zijn tips meteen in praktijk te brengen in de Golfers Magazine Fourball – met wisselend succes, maar het was gezellig.

Klik hier voor het bestellen van losse nummers of om abonnee te worden.

 

 

Gerelateerd nieuws