Door: Redactie Golfersmagazine
World

Golfers Magazine 5: Klaar voor The Open

Ook het vijfde nummer van het jaar staat bomvol met alles wat je over je sport wilt weten!

Misschien is dat al wel de editie die je meeneemt op vakantie; het zuiden van het land zwaait immers deze week Nederland gedag, het noorden volgt volgende week. 

Ook als je nog even moet wachten op je vakantie dan kan je je tijd op het balkon of in de tuin prima doorkomen met deze editie van hét golftijdschrift van Nederland.

Majors lijken bij Brooks Koepka welhaast op bestelling te komen. De Amerikaan bleef ondanks zijn geweldige spel in de Majors lang onder de radar. Wie is Brooks Koepka?

Eindelijk, na decennia wachten komt The Open terug naar Royal Portrush. Wat maakt deze baan zo bijzonder? Golfers Magazine probeert het geheim van de Noord-Ierse links te ontrafelen.

Beter golfen is niet iets wat je van de ene op de andere dag kan, daar gaat tijd overheen. Wouter de Vries en Marjet van der Graaff nemen je stap voor stap mee naar een hoger niveau.

Hij is een van de meest illustere golfbaanontwerpers, Harry Colt. Een uitgebreid portret van de man en zijn beste banen.

Natuurlijk gaan we ook in dit nummer op reis, maar nu het zo mooi zomert kan je ook prima in eigen land uit de voeten. Slapen naast de green.

 

En nog veel, veel meer. Golfers Magazine 5 ligt nu in de winkel. Het volgende nummer als eerste op de deurmat? Sluit dan hier een abonnement af of profiteer van onze speciale zomeractie.

Gerelateerd nieuws