Door: Foeke Collet
World

Golfers Magazine 2: The Masters, biografie Tiger en 'must play' banen

Vlak voor Pasen ligt de nieuwe Golfers Magazine in de winkel. Dus na het eitjes zoeken meteen weer lezen over de kanshebbers voor The Masters, de mooiste banen van Nederland, de biografie van Tiger Woods en nog veel meer...

 

In Golfers Magazine 2 (vanaf 29 maart in de winkel) vind je onder andere...

 

 

Hij ligt pas woensdag in de winkel, maar Golfers Magazine heeft al een exclusieve voorpublicatie van Tiger Woods, de Biografie. Hoe ziet het leven van een levende legende eruit?

 

 

Wordt het Dustin, een van de Justin's, of gaat Rory voor de Career Grand Slam? Of gebeurt het onvoorstelbare en wint Tiger dan eindelijk zijn vijftiende Major? We zetten de kanshebbers en ousiders voor het Groene Jasje op een rij.

 

 

2017 was voor Rory een jaar om snel te vergeten. Maar de blessures zijn verleden tijd, de putter lijkt weer wakker te zijn geworden en de eerste overwinning van 2018 is al weer binnen. Maar de hamvraag is: gaat hij Majors winnen?

 

 

Toppers, shanks, lobdrives of gemiste korte putts... golf kan soms wel een heel gênante bezigheid zijn. Wij hebben gelukkig de oplossing voor deze problemen.

 

 

De moderne 'crossover' ijzers combineren de looks van een players ijzer met de vergevingsgezindheid en balsnelheid van een game-improver. Wij testen vijf modellen van Titleist, Ping, Mizuno, TaylorMade en Wilson Staff.

 

 

Welke banen in Nederland moet je volgens je medegolfers beslist spelen? Samen met Leadingcourses.com maakten we onze lijstjes: de echte top-25, de mooiste par-3 banen, de beste 9-holesbanen, de goed betaalbare, de mooiste nieuwelingen, en ga zo maar door.

 

 

Wat kunnen we leren van de beste drivers, ijzersspeler, scramblers en putters van de Europese Tour? Een heleboel dus. Exclusieve tips van de tour.

 

 

De nieuwe Golfregels gaan pas op 1 januarie 2019 in, maar er gaat zo veel veranderen dat we de belangrijkste zaken alvast even voor je op een rij zetten. De rode draad: het wordt allemaal wat relaxter op de golfbaan.

 

 

Klik op de cover om GM2 te bestellen of abonnee te worden.

Gerelateerd nieuws