Door: Jan Kees van der Velden

Toernooi voor Spieren Voor Spieren

Business-leden van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche bepalen ieder jaar een goed doel.

Business-leden van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche bepalen ieder jaar een goed doel.

Door het jaar heen spelen de leden golfwedstrijden om geld in te zamelen. Dit jaar is het goede doel Spieren voor Spieren.

Tijdens de laatste bijzondere wedstrijd, woensdag 20 september aanstaande, golfen bekende topsporters en ambassadeurs van Spieren voor Spieren mee.

Dit jaar hebben onder anderen Minke Booij, Marjolein Bolhuis- Eijsvogel, Wieke Dijkstra, Henk en Marianne Timmer, André Ooijer en Phil Helsby al toegezegd de baan in te gaan met onze business-leden en hun gasten.

PTI is al meer dan 12,5 jaar maatschappelijk partner van de Stichting ‘Spieren voor Spieren’ en zet zich op verschillende manieren in voor dit goede doel. Daarnaast besteedt PTI veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Directeur Jan Posma vindt dat 'succesvolle bedrijven hun verantwoordelijkheid moeten nemen om bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat spierzieke kinderen meedelen in ons succes'.

'Er zijn twintigduizend kinderen met een spierziekte in Nederland en er is nog steeds geen medicijn. Ieder kind verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Daarom organiseren we met elkaar dit golftoernooi.'

Iedereen (minimaal handicap 54) die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren golfwedstrijd deelnemen! Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight,
inclusief een bekende topsporter, voor een bedrag van € 1.100,-. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden.

Meer informatie en digitaal inschrijfformulier

Gerelateerd nieuws