Partners

Golfers Magazine werkt samen met diverse partijen uit de Nederlandse golfwereld.

Leadingcourses

Het doel van Leadingcourses.com is om golfspelers informatie te verschaffen over golfclubs en golfbanen. Gebruikers en bezoekers worden gestimuleerd om reviews achter te laten van bezochte banen waarbij alle facetten van de golfbaan mee worden gewogen. Hoewel een groot deel van de beoordelingen in het Nederlands is geschreven, is de website beschikbaar in verschillende talen en worden banen in 129 landen beoordeeld. In totaal zijn er inmiddels ruim 350.000 beoordelingen geschreven. Op dit moment maakt Golfers Magazine onder andere voor de rubriek 'Golfen in de buurt van' gebruik van bij Leadingcourses achtergelaten reviews.

Leadingcourses.com

 

Birdy

 

Birdy Lessons biedt leuke en gezellige golflessen voor een voordelig tarief. Onbeperkt golfles van ervaren professionals op verschillende locaties door het hele land. Van dezelfde eigenaar is de website ikgagolfen.nl. Deze al jarenlang bestaande site is dé manier om online starttijden te reserveren op een groot aantal Nederlandse golfbanen. 

 

Play like a Pro

 

Instructie is een van de pijlers onder Golfers Magazine en Play like a Pro is daarin de perfecte partner. Het digitale platform maakt sinds enkele jaren korte instructiefilms met topprofessionals als Jurrian van der Vaart, Wil Besseling, Marjet van der Graaff en Inder van Weerelt. Alle video's duren ongeveer een minuut, zijn uiterst praktisch, helder, en voor spelers van alle niveaus. Ideaal om op de drivingrange even op je telefoon na te kijken. In elke editie van Golfers Magazine biedt Play like a Pro middels een QR-code een gratis video aan.

 

Holland Golf Events

 

Holland Golf Events is bij velen vooral bekend als organisator van de Amsterdam Golf Show. Al ruim tien jaar komen dankzij de onderneming duizenden golfliefhebbers in het voorjaar bijeen om zich onder te dompelen in golf. Naast dit grote evenement organiseert HGE golfwedstrijden voor verschillende partners, waaronder de Golfers Magazine Tour.

 

LP Golf Performance 

 

Fitness maakt voor steeds meer golfers onderdeel uit van de sport. Niet voor niets ruimt Golfers Magazine in elk nummer ruimte in voor Liesbeth Pauwels, dé golffitnessspecialist van Nederland en Belgie. 

 

Golfvrouw.nl

Een nieuw platform dat zich volledig richt op de golfende vrouw. Hun specifieke kennis zal Golfers Magazine nóg aantrekkelijker maken voor onze vrouwelijke lezers en andersom profiteert golfvrouw.nl van de jarenlange ervaring in het maken van uitstekende golfcontent voor hem en voor haar.