2017: najaarskleding

In Nederland kun je als golfer niet zonder kleding die je droog en warm houdt. We zetten een aantal najaarstoppers op een rij.

2017 regenkleding

Spelen in de regen of kou is al lastig genoeg, dus dan moet je wel zorgen dat je zelf zo droog en warm mogelijk blijft. Investeer in een goed regenpak en draag laagjes om de kou op een afstand te houden. En heb je een beetje budget over, besteed dit dan aan een waterdichte golftas – je krijgt er geen spijt van.

'Never Weather Beaten' is de lijfspreuk van het roemruchte kledingmerk Sunderland of Scotland. Dat moesten we natuurlijk testen, dus trotseerden we het Hollandse najaar met het Vancouver regenpak. Lees verder.

In het verleden hadden FootJoy regenjacks 24 panelen en meer dan 27 naden. De nieuwe DryJoys Tour LTS lijn heeft er respectievelijk 5 en 6, wat ze extreem licht maakt, de mobiliteit bevordert en de kans op 'kwetsbare plekken' minimaliseert. Lees verder.

In de Oscar Jacobson najaarscollectie voor 2017 wordt gebruikt gemaakt van het isolerende materiaal Primaloft en de innovatieve 'Zip-In' technologie. Lees verder

Ping werkt samen met Pertex, een expert op het gebied van waterdichte stoffen, en introduceert nu ook PrimaLoft Silver Insulation Active in zijn kledinglijn. Dit isolatiemateriaal is licht, ademend en waterafstotend. Lees verder. 

Adidas introduceert voor 2017 nieuwe kleding in de high-end adiPure collectie. De polo's, truien, shorts en broeken zijn volgens de producent 'gemaakt om te presteren', maar hebben ook een duidelijk lifestyle-look met veel oog voor detail. Lees verder.