Door: Redactie Golfersmagazine
Banen, clubs & amateurs

Schrijf je in voor de Golfers Magazine Tour rond Het Rijk

Het Rijk Golfbanen en Golfers Magazine slaan handen ineen

De eerste twee wedstrijden van Golfers Magazine Tour rond Het Rijk trokken in totaal zo'n honderd deelnemers. Met de wedstrijd op Het Rijk van Sybrook zijn we alweer op de helft van de reeks van vier. Nog niet meegedaan? Schrijf je dan nu in voor (een van) de volgende wedstrijden.

-----------------------

Ook in 2018 organiseert Golfers Magazine in samenwerking met Holland Golf Events een serie toernooien voor iedereen met handicap 54 of beter. 

Het komende seizoen staan vier wedstrijden op het programma en voor elk van deze wedstrijden zet een baan van Het Rijk Golfbanen zijn deuren open.

Op 14 juli wordt Het Rijk van Margraten bezocht, waarna op 18 augustus de laatste wedstrijd wordt gespeeld op Het Rijk van Nijmegen.

Zowel dagprijzen als Overall Klassement 2018

Uiteraard zijn er tijdens alle vier de wedstrijden van de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk” leuke dagprijzen te verdienen. Daarnaast  telt de uitslag van iedere wedstrijd mee voor het Overall Klassement 2018. 

Aanmelden voor deelname

Je kan je aanmelden voor deelname aan zoveel wedstrijden binnen de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk” als je wilt.

Iedere golfer met een minimale handicap van 54 is van harte welkom om deel te nemen. Voor de wedstrijden wordt maximaal handicap 36 gehanteerd.

De spelvorm is Individueel Stableford met 3/4 handicapverrekening.

De kosten voor deelname bedragen €62,50 per persoon per wedstrijd. Dit bedrag is inclusief koffie bij de ontvangst, een dagschotel, een goodiebag en natuurlijk een prachtige 18-holes golfervaring.

Inschrijven voor deelname kan via de website van Holland Golf Events.

Gerelateerd nieuws