Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Pin High Surprisereis 2019

Na succesvolle edities naar Thracian Cliffs en Costa Navarino, organiseert Pin High een nieuw avontuur.

In 2017 organiseerde Pin High voor het eerst een surprisereis waarbij intekenaars pas op de luchthaven hoorde waar de reis naar toe ging en een jaar later volgde een tweede, opnieuw succesvolle, editie. Alle reden dus om ook in 2019 reizigers uit te dagen mee te gaan naar een onbekende bestemming, zo laat de touroperator in een persbericht weten.

We gaan naar de zon, spelen op een waanzinnige golfbaan, logeren in een prachtig resort en de kans is heel groot dat u er nog nooit bent geweest! Onze directeur Eric Bakker gaat weer mee als reisleider.

Eric Bakker: 'Wat een feestje was het de afgelopen twee jaar! Zo leuk om met golfers op reis te gaan die geen idee hebben waar ze heen gaan, maar er ongelooflijk veel zin in hebben. Uiteraard heb ik ook dit jaar weer een bijzondere bestemming uitgezocht. Nog onbekend bij het grote publiek, maar toch zo toegankelijk. Een heerlijk hotel direct aan een fenomenale baan!'

Gaat u mee? U vertrekt op vrijdag 4 oktober 2019. Inbegrepen is o.a. de vlucht met 20 kg bagage en een golfbag, vijf overnachtingen in een prachtig hotel, vijf uitstekende diners in evenzoveel restaurants inclusief wijnarrangementen en 4 greenfees inclusief buggy op de fenomenale golfbaan van het resort. Heerlijk op avontuur naar een onbekende bestemming met maximaal 30 deelnemers.

Uw ticket ligt al klaar. Zien we u dan?

 

Website Pin High

 

Gerelateerd nieuws