Door: Redactie Golfersmagazine
Banen, clubs & amateurs

Opening The Dutch Academy

Zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt de officiële opening plaats van The Dutch Academy. Een topsportlocatie voor talent en iedereen met ambitie.

 

Wie structureel aan zijn spel wil werken in een topsportomgeving heeft vanaf eind oktober een nieuwe plek waar hij (of zij) terecht kan: The Dutch Academy.

Het oude clubhuis aan de Haarweg is volledig verbouwd en bevat het beste van het beste op alle deelgebieden van de sport. Er is een state-of-the-art fittingcentrum, een compleet ingerichte puttingstudio, een modern fitnesscentrum en er is begeleiding van specialisten op het gebied van fitting, putten, fitness, voeding, alles wat je maar kan bedenken.

Een lidmaatschap van The Dutch Academy staat in principe open voor iedereen die structureel beter wil worden en daar ook echt in wil investeren.

In het weekend van 20 en 21 oktober vinden er tal van workshops en masterclasses plaats door leden van het coachingsteam waarvoor je je nu aan kan melden (vol = vol) via academy@thedutch.nl. Op maandag 22 oktober zijn de PGA Professionals aan de beurt voor een kennismaking. Met workshops en een beperkt aantal plaatsen voor het coach de coach programma.

 

Gerelateerd nieuws