Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Nieuwe brochure Pin High Golftravel - 30ste editie

Ontdek het nieuwe reisaanbod

Ongetwijfeld wist u het al maar Pin High bestaat dit jaar 30 jaar. Een jubileum om te vieren met weer een hoop nieuwe golfbestemmingen die het ontdekken meer dan waard zijn.

In Spanje is het ons gelukt een exclusief contract af te sluiten met het Sentido Ama met een ongekende prijs-kwaliteitverhouding vrijwel op de fraaie Islantilla Golfcourse.

Nabij de voortreffelijke 36-holes Citrus Golf in Tunesië ontdekten wij het 5-sterren Leading Hotels of the World boutique hotel La Badira, Hier geen buffet, maar heerlijk à la carte dineren met uitzicht op zee.

De ontdekking op de Canarische Eilanden is Tecina Golf op het fraaie, maar onbekende La Gomera. Geniet hier van de zon, rust, 18 holes zeezicht en de voortreffelijke service. Ideaal om ook te combineren met een verblijf op Tenerife.

Laat u door onze nieuwe brochure inspireren en wij helpen u graag de beste keuze te maken.

Uw golftas gratis mee Een unieke aanbieding speciaal voor Pin High klanten: boekt u vóór 12 oktober 2019 een golfreis naar een TUI fly bestemming, dan vliegt uw golftas gratis mee!

Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure.

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

Gerelateerd nieuws