Door: Redactie Golfersmagazine
Banen, clubs & amateurs

Maak kennis met Golfers Magazine

Profiteer van ons voordelige kennismakingsabonnement

Vaste lezers weten het al: wie gek is van golf, kan niet zonder Golfers Magazine. Tien keer per jaar, 148 pagina's per nummer alles wat je over je sport wilt weten: de beste instructies, het nieuwste equipment getest, reisverhalen en baanverslagen in binnen- en buitenland, reportages, interviews en columns, het is zomaar een greep uit ons aanbod. 

Als abonnee profiteer je dubbel. Niet alleen krijg je hét golftijdschrift van Nederland en Belgie elke maand op je mat, er staan ook vaak leuke voordeeltjes in: kortingsacties voor greenfees, kansen op boeken of ballfittings, en wie weet wat nog meer.

Bij de laatste editie van het bondsblad dat vorige week op de mat viel, zat ook een mooi kennismakingsaanbod voor golfers die Golfers Magazine nog niet kennen, die ons uit het oog zijn verloren, of die het nu wel eens willen proberen.

Heb je de bijlage over het hoofd gezien? Geen nood. Wie naar deze pagina gaat of op onderstaande afbeelding klikt kan zich direct abonneren en ontvangt binnenkort het eerste nummer op de mat.

Gerelateerd nieuws