Door: Redactie Golfersmagazine
Banen, clubs & amateurs

Golfers Magazine 5 is uit: helemaal klaar voor de zomer

148 pagina's met alles wat je over je sport wil weten

Deze week valt hij op de mat en ligt hij in de winkels: het vijfde nummer van Golfers Magazine van 2018. 

Wat je mag verwachten in het eerste zomernummer van hét golftijdschrift van Nederland? Onder andere:

Het is deze zomer precies tien jaar geleden dat Reinier Saxton The Amateur won. Een terugblik op het jaar dat zijn leven veranderde. 

Wie wil er niet verder slaan? Zo ver als Dustin Johnson zal ons niet lukken, maar de tips van de longhitter nemen we graag ter harte.

Met de opening van The Links Valley heeft Nederland er een heel bijzondere baan bij. Bert van der Toorn ging de baan in met de eerste bespelers van de omkeerbare negen holes baan bij Ermelo.

Scoren doe je met je wedges en je putter. Equipmentspecialist Foeke Collet zette de beste korte clubs voor je op een rijtje.

Na precies 25 jaar heeft Golfers Magazine een nieuwe hoofdredacteur, een dubbelinterview met de komende en gaande man.

Ieder jaar vindt op Het Rijk van Nijmegen de '45 van Nijmegen' plaats. Hoofdredacteur Martijn Paehlig deed mee aan de wedstrijd over 45 holes. Het werd een uitputtingsslag...

Nog geen abonnee? Dan is dit het moment. In samenwerking met uitgeverij Balans krijg je nu heel veel leesvoer voor je geld: sluit een jaarabonnement af en krijg de biografie van Tiger Woods erbij cadeau. (Deze actie loopt vanaf 5 juli en zolang de voorraad strekt. Al abonnee? Hou Golfers Magazine 6 in de gaten, we mogen dan een aantal exemplaren weggeven onder bestaande lezers!)

En natuurlijk nog veel, veel meer! Golfers Magazine 5 ligt vanaf nu in de winkel.

 

Gerelateerd nieuws