Door: Persbericht Fotografie: istock
Banen, clubs & amateurs

Excellent leiderschap voor baan- en clubmanagers

Tweedaagse opleiding Nyenrode Business Universiteit

In een wereld en samenleving die snel veranderen, verandert ook het belang van sport, vereniging en vrijwilliger. Inherent, zullen ook de uitdagingen voor golfclubmanagers de komende jaren aanzienlijk toenemen. Welk leiderschap is nodig om de golfvereniging, haar leden en vrijwilligers succesvol en duurzaam richting 2029 te loodsen? En wat betekent dit voor de beslissingen die nu genomen moeten worden?

Tijdens deze intense tweedaagse module wordt ingegaan op actuele thema’s waarmee managers te maken hebben en hoe deze vooral ook kunnen worden omgezet naar kansen voor een succesvolle en toekomstig duurzame golfsportomgeving.

De deelnemers zullen concrete handvatten krijgen en intensief met zowel elkaar als de docenten aan de slag gaan met o.a. de volgende thema’s:

• Hoe ziet de (golf) sportvereniging in 2029 eruit en wat betekent dit voor de beslissingen die nu genomen moeten worden?

• Hoe ga ik om met de spanningen van een professionele (golf)club aan de ene kant en vrijwilligers, mondige leden en bestuurders aan de andere kant?

• Wat betekent deze complexe - en vaak emotioneel geladen - sportvereniging voor mijn persoonlijk leiderschap: hoe blijf ik dicht bij mijzelf en oefen ik op effectieve wijze invloed uit op alle betrokken stakeholders?

• Hoe zet ik een echt professionele en inspirerende sportorganisatie neer, waarbinnen iedereen zich toch huis kan voelen?

De deelnamekosten bedragen € 1.200,- p.p. (incl. overnachting en horeca) voor deze tweedaagse training die begin november plaatsvindt.

De uiterste inschrijfdatum is 15 juli 2019

in augustus ontvang je een factuur voor de aanbetaling. Inschrijven via Annick Schreuder met vermelding van de factuurgegevens.

Vragen over deelname aan de training