Door: Martijn Paehlig Fotografie: Corné van der Stelt
Banen, clubs & amateurs

Dertig dagen Golf Challenge

'Verbeter nu GRATIS je golfspel in 30 dagen zonder ook maar een club aan te raken!'

Na het grote succes van de vorige editie van de dertig dagen challenge, kan je ook de komende maand weer meedoen met de training van Floris Vos. Je moet er wel snel bij zijn: maandag begint de nieuwe training

Lees hieronder het artikel dat we schreven bij de start van de eerste editie:

Het zal velen als muziek in de oren klinken tijdens de donkere, koude en natte wintermaanden. Beter worden met golf zonder daarvoor de kou te hoeven trotseren. Mental-coach en golfprofessional Floris Vos denkt dat het kan en daagt je uit mee te doen met zijn onderzoek.

Vos, professional op Golfclub Houtrak en mental-coach van meerdere Nederlandse playing professionals schrijft op zijn website:

Alle onderzoeken en ervaringen van topsporters en topgolfers beloven veel goeds, maar hoeveel jouw golfspel daadwerkelijk vooruit kan gaan met verbeelding is ook voor mij een vraag. Het is wat dat betreft niet alleen een challenge, maar gelijktijdig een heel gaaf golfonderzoek…

Dertig dagen lang leer ik je hoe je kunt verbeelden volgens verschillende principes die o.a. zijn gebruikt in een spraakmakend basketbalonderzoek. Elke week stuur ik je instructies en natuurlijk zal ik na afloop de onderzoeksresultaten met je delen.

Wat je allemaal krijgt?

- Deelname in uniek golf onderzoek.
- Toegang tot de besloten Facebook groep. Elke dag posts en ervaringen delen.
- Wekelijkse mail met instructies en tips.
- Einduitslag van de challenge en onderzoek.

Verbeter nu GRATIS je golfspel in 30 dagen zonder ook maar een club aan te raken!


Het enige dat je hoeft te doen is via de volgende link je gegevens achter te laten. Aanstaande maandag 12 maart gaan we van start!

Klik hier om mee te doen

 

 

Gerelateerd nieuws