Door: Martijn Paehlig
Banen, clubs & amateurs
3

Amsterdam Golf Show komt eraan!

Twee dagen golf, golf en nog eens golf op Amstelborgh- Borchland

In het weekend van 21 en 22 april vind de Amsterdam Golf Show plaats, the place to be voor de golfer. Twee dagen lang staat Amstelborgh-Borchland in het teken van alles wat je over je sport wil weten. 

Weet je nog niet of het wat voor jou is? Dan zetten wij nog even de redenen om te gaan voor je op een rijtje.

Gratis toegang

Als je je kaartjes in de voorverkoop bestelt, zijn ze helemaal gratis! Ga naar de digitale kassa, registreer je en haal je kaarten nu al in huis. Bedenk je pas op het allerlaatst dat je naar de Amsterdam Golf Show wilt, dan betaal je vijf euro om naar binnen te mogen. Bestel je kaarten dus nu op www.amsterdam-golf.com!

Expo

De expositiehal zal ook dit jaar volstaan met een breed aanbod van exposanten. Banen, ballen, reizen, kleding, voor iedereen is er wel wat te vinden. Zeker de reizende golfer komt dit jaar goed aan zijn trekken met vertegenwoordigers uit meer dan tien landen die in combinatie met touroperators altijd de juiste golfreis kunnen organiseren.

Proberen

Vaste prik op de Amsterdam Golf Show is de mogelijk om het nieuwste materiaal te testen. Tal van merken zullen hun nieuwe lijn presenteren en je in de gelegenheid stellen er kennis mee te maken. Wordt dit het jaar van een nieuwe driver, een nieuwe putter, of misschien wel allebei?

Scoren & Winnen

Reken maar dat je niet met lege handen naar huis gaat. Of het nu is omdat je een koopje op de kop tikt, of omdat je ergens in de prijzen valt. Win jij de longest drive of sla je de neary op een van de simulatoren?

Beter golfen

Willen we niet allemaal een beetje beter worden met golf? Met regelmatig een lesje leg je daarvoor de basis. Schrijf je dus zeker in voor een van de gratis golflesjes of mini-clinics die plaats vinden onder begeleiding van de professionals van Amstelborgh/Borchland.

Spelen

Niet alleen kan je gratis terecht op de drivingrange, ook de par-3 baan van Amstelborgh/Borchland is gratis toegankelijk voor bezoekers van de Amsterdam Golf Show. Neem dus vooral je eigen set mee en maak je golfdag compleet.

Celebrating 20 years of clubfitting

Dit jaar zit Hans Lemmens precies twintig jaar in het vak. De man achter het National Fitting Centre begon in 1998 in Meerkerk en zit nu alweer jaren in Amsterdam met zijn altijd volle fittingcentre. Tijdens de Amsterdam Golf Show zal uitgebreid stilgestaan worden bij dit bijzondere jubileum. Niet alleen kan je je eigen set door laten meten, er zullen allerlei bijzondere activiteiten op het programma staan en natuurlijk wordt er een feestje gevierd. Je wordt tenslotte maar een keer twintig!

Golfers Magazine

Natuurlijk is Golfers Magazine ook aanwezig op de Amsterdam Golf Show. Doe mee aan de huiskamerputt (met een snelheid van meer dan 20 op de stimpmeter!) en maak kans op een reischeque van Pin High. Schuif aan in ons 'clubhuis' voor een praatje en een drankje, sluit direct een abonnement af, of neem een nummer mee naar huis en doe het later. Voor de eerste 35 abonnees (we bestaan dit jaar niet voor niets 35 jaar) die zich bij ons melden hebben we bovendien een leuke verrassing in petto.

Openingstijden & locatie

Zaterdag 21 april 10.00-18.00

Zondag 22 april 10.00-16.30

Amstelborgh/Borchland

Borchlandweg 6-10

1114 BD Amsterdam/Duivendrecht

www.amsterdam-golf.com

 

Gerelateerd nieuws