Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

€ 23.800,- voor Stichting Het Vergeten Kind

Miele & Golf4Charity halen een mooie opbrengst op voor Stichting Het Vergeten Kind

Donderdag 20 juni hebben er ruim 70 deelnemers meegedaan aan het Miele & Golf4Charity golf event op De Kroonprins Vianen. Dit charitatief golf event stond volledig in het teken van Stichting Het Vergeten Kind. Hierbij is er een bedrag opgehaald van € 23.800,- voor Stichting Het Vergeten Kind.

Tijdens dit golfevent genoten de ruim 70 deelnemers van een bijzondere dag. In de baan werden de deelnemers verrast door diverse gesponsorde culinaire verwennerijen. Ook waren er in de baan diverse challenges waarbij er geld werd opgehaald voor de stichting. De loterij en veiling hebben ook een mooie bijdrage geleverd aan het uiteindelijke totaalbedrag. Al met al een zeer geslaagde dag met een mooie opbrengst voor Stichting Het Vergeten Kind. De hoofdprijs in de loterij werd ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel en Transavia en betrof een 7 daagse golfreis voor 2 personen naar 5* resort El Rompido, inclusief 2 tickets naar Faro.

Stichting Het Vergeten Kind

Wat doet Het Vergeten Kind? Het Vergeten Kind is er voor kwetsbare kinderen in Nederland die niet de kans krijgen kind te zijn, omdat ze worden ingesloten door problemen in de thuissituatie (door psychische problemen, verslavingen, schulden of onvermogen van ouders). In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo onveilig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. De stichting strijdt ervoor dat deze kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen en dat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

De voorbereiding voor het volgende charitytoernooi is overigens alweer geopend:

WWF OPEN GOLF TOERNOOI

In samenwerking met Golf4Charity organiseert het Wereld Natuur Fonds (WWF) een fondsenwervend golftoernooi waarbij de volledige opbrengst wordt besteed aan WWF’s programma voor een PLASTIC FREE OCEAN

Hierbij nodigen we je uit om deel te nemen aan het WWF golftoernooi, waarvoor de prachtige Koninklijke Haagsche Golf & Country club te Wassenaar de baan beschikbaar stelt.

Het wordt een dag vol golf, natuur en culinaire verrassingen in de baan. Ook zijn er uitdagingen zoals een Hole in One, een ‘Beat the Pro’ en een Chip inchallenge, waarbij je fantastische prijzen kunt winnen. Na afloop zal één van WWF’s oceanenexperts een korte presentatie geven over ons Plastic Free Ocean Programma. We sluiten af met een heerlijk diner en een veiling van een aantal exclusieve items. Daarnaast kun je meedoen aan de loterij waarbij je voor 50 euro per lot kunt meedingen naar vele mooie prijzen waaronder een golfarrangement voor 2 personen naar een 5 sterren golfresort in Frankrijk.

De kosten van een flight (4 personen) zijn € 5.000. Dat is geen gering bedrag, maar de aanpak van het mondiale plasticprobleem is dusdanig groot en urgent, dat we streven naar een opbrengst waarmee we echt een verschil kunnen maken.

Alvast hartelijk dank voor je deelname en de donatie die je daarmee doet aan het werk van WWF.

Aanmelden kan met een email naar: Frédérique van Randwijck of Erik Haver