Profiteer van KLM Open korting

Tijdens het KLM Open (en nog een paar dagen daarna) kan je een profiteren van de KLM Open kortingsactie. Sluit dus nu een abonnement af op Golfers Magazine.

klm open

Golfers Magazine bestaat dit jaar precies veertig jaar. Al vier decennia krijg je als golfliefhebber tien keer per jaar 132 pagina's met alles wat je over je sport wilt weten gewoon thuis op de mat.

Alles over de nieuwste clubs, interviews met spelers, columns, reisverhalen, baanreviews, alles, maar dan ook alles, wat met de golfsport te maken heeft vindt een plek in hét golftijdschrift van Nederland.

Ook tijdens het KLM Open zit de redactie bovenop het nieuws en wordt er al hard gewerkt aan het volgende nummer.

Nog geen abonnee? Dan is het KLM Open hét moment om dat te worden. Profiteer nu van onze KLM Open actie en ontvang het volgende nummer, met daarin een uitgebreide terugblik op het toernooi, thuis.

Golfers Magazine 4

Editie 5 ligt op dit moment in de winkel. Daarin onder meer een uitgebreid profiel over Tyrell Hatton, een interview met de Nederlandse LETAS-speelster Marit Harryvan, we brachten een bezoek aan de Drentsche en diverse buitenlandse bestemmingen, en nog veel meer.

World
  • AproachtheGreen