Laatste ronde KLM Open wordt twee uur later vervolgd

Als gevolg van een protestactie bij de entree van het toernooi zal de vierde ronde van het KLM Open op The International pas rond 19.30 uur worden voltooid.

KLM

De eerste zes groepen, waaronder die van Wil Besseling en Daan Huizing, konden gewoon volgens schema van start maar bij de groep die om 7.54 uur zou afslaan, kreeg op het laatste moment te horen dat ze terug moesten naar de players lounge om daar te wachten op nadere informatie.

Die volgde niet veel later. De groepen die al in de baan zijn vervolgen hun ronde, maar alles wat daarna volgt heeft een vertraging van twee uur opgelopen.
Daan Huizing trok zich weinig aan de van de commotie: hij maakte een ace op de par-3 vierde.

‘Activisten blokkeerden de toegang van golfclub The International, waar het belangrijkste golftoernooi van Nederland plaatsvindt’, meldde Nu.nl.

De rest van het veld (klik hier voor starttijden en live scoring) gaat twee uur later de baan in. Leider Mikko Korhonen en Guido Migliozzi slaan om 14.58 uur af. De laatste putt zal – als er geen play-off is – rond 19.30 vallen.|

Ziggo Sport Golf zal gewoon verslag doen van de laatste ronde. De uitzending vanaf The International gaat naar verwachting om 14.00 uur van start en zal rond 19.45 uur zijn afgelopen.

Tour
  • Golffile.ie