Golfers Magazine 5

Tyrrell Hatton: spektakel en explosiegevaar • lesje linksgolf • interview Marit Harryvan • beste banen van België • golf in Wales en Noord-Ierland • de beste ijzers van 2024 • vrouwen in golf • Dit en meer in Golfers Magazine 5

Golfers Magazine 5

Golfers Magazine nummer 5 ligt eind deze week in de winkel. Heb je Golfers Magazine liever standaard elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Het spel begonnen eeuwen geleden op de links en dit overgangsgebied tussen zeel en land vraagt om een andere manier van golfen. Richard Kind legt uit hoe je omgaat met wind, diepe potbunkers en harde fairways.
Misschien is hij niet de beste speler die is gestrikt door LIV Golf, maar Tyrrell Hatton is wel een van de meest spraakmakende golfers van dit moment. Een portret van de licht ontvlambare Engelsman.
De noordwestkust van Wales is een van de meest onderschatte linkgolfregio's van de Britse eilanden. Deze banen blijven – onterecht – vaak onder de rader van de reizende golfer.
Er is nog nooit zoveel keuze geweest op het gebied van ijzers. Leuk, maar waar moet je beginnen als je op zoek bent naar een nieuwe set? Wij helpen je op weg.
Marit Harryvan is een van de Nederlandse vrouwen die de laatste jaren de stap naar professional zette. In haar derde jaar op de LETAS hoopt ze de volgende stap te zetten. Een interview.
Wat doe je als kalende, net iets te zware 50-plusses als je wordt uitgedaagd voor een rondje matchplay door een stel jonge meiden? Compenseren natuurlijk!
We lieten de kenners de beste banen van België kiezen en behandelen de top 15. Op bezoek bij de zuiderburen? Dan horen deze klassiekers op je bucketlist.
Dan kan lager! Een single handicap is natuurlijk leuk, maar hoe kom je van 10 naar 5? En zit misschien zelfs scratch nog in het vat? De data van Arccos geven uitsluitsel.
In Nederland spelen relatief veel vrouwen golf, en dat is niet toevallig lezen we het boek De Nederlandse Golfgeschiedenis. We gaan terug in de tijd.
Dit jaar wordt The Open op Royal Troon gespeeld. Gasten zijn hier altijd welkom, maar leden hebben net een streepje voor, als ben je het maar voor een dag.