Ecco Golf kiest deze zomer voor de modieuze 'ijssmaken'

Golfschoenen moeten niet alleen grip en steun bieden, maar zijn tegenwoordig ook steeds vaker een stijlstatement. Ecco speelt hierop in met de 'Flavour of Golf Collection'.

Ecco Golf kiest deze zomer voor de modieuze 'ijssmaken'

Met deze special edition-lijn speelt het Deense familiebedrijf in op 'de verschillende en soms onverwachte smaken van golf'.

Stracciatella

Een aantal bestaande modellen heeft een jeugdige, modieuze make-over gekregen, geïnspireerd op ijssmaken als pistache, stracciatella en hazelnoot-honing. Smaakvol dus.

Elke schoen in de 'Flavour of Golf Collection' is voorzien van een 'marmereffect', dat doet denken aan smeltent ijs, terwijl de binnenzool de vorm van een hoorntje heeft gekregen.

'Met deze collectie doen we een stap vooruit op het gebied van golfmode én denken we 'outside the box' van de sport', aldus hoofd marketing Timo Vollrath.

Ball marker

De 'raspberry'-versie van de Golf Tray (€ 180) heeft roze accenten, terwijl de 'stracciatella' Classic Hybrid (€ 220) wit leer combineert met een 'chocolade' buitenzool. Het loafer-design heeft op de wreef leren banden met een ball marker.

Het vrouwenmodel van de Biom C4 (€ 240) is beschikbaar in 'hazelnooot-honing' met rijke, bruine accenten, terwijl de mannenversie 'pistache' combineert met groene accenten.