Uniek evenement op golfbaan ’t Zelle: sportief, mooie prijzen én een Achterhoeks tentfeest 

Golfers weten genoeg bij het horen van de woorden hole-in-one challenge. Maar voor iedere andere Achterhoeker, of van ver daarbuiten, is op 15 juni van alles te doen op golfbaan 't Zelle. Plus de mogelijkheid om op het mooie landgoed de finalisten van het Achterhoeks Open te zien golfen.

ace

Veel geluk en een beetje techniek

Golfclub ’t Zelle heeft een par-3 baan waar de minimale afstand 69 meter en de maximale afstand tussen afslag en de vlag 138 meter is. Om die afstand te kunnen slaan, is naast techniek ook veel geluk nodig. Golfers met baanpermissie kunnen die dag hun geluk beproeven om een hole in one te slaan voor mooie prijzen.

Prijzen

Op 15 juni kunnen golfers met baanpermissie negen keer een poging doen om de golfbal in één slag in de hole te slaan. De eerste van die dag wint een geweldige prijs. Wat te denken van een hybride warmtepomp van Daikin plus installatie door Bosman, een gloednieuw bed van Auping Stores Amersfoort-Doetinchem-Duiven, een elektrische bakfiets van Pedaleur bikes, een Quooker plus installatie door Electro world Klein Brinke, een Green Egg buitenkeuken, 2 lidmaatschappen van golfclub ’t Zelle, een Wilson Staff golfset en een Callaway golfset door ForeGolfers, een Husqvarna automower plus accutrimmer van Munsterman. Voor de finalisten van het Achterhoeks Open valt er een Volvo EX30 te winnen gesponsord door Volvo Harrie Arendsen.

Niet-golfers kunnen op die dag de techniek leren in een clinic. En dat is een grotere uitdaging dan op het eerste gezicht lijkt. Maar voor iedereen te leren. Zo kun je proeven aan de golfsport en wellicht volgend jaar meedoen aan de challenge.

www.achterhoeksopen.nl

Tentfeest

Naast het sportieve gedeelte, is er ook een echt Achterhoeks tentfeest. Je komt dus niet alleen even ‘een balletje slaan’ maar gaat ook genieten van Achterhoekse artiesten. Dat programma begint rond 15.00 uur:

15:15 - 16:15 soundcheck Gorro & Zo

16:15 - 17:45 Set Gorro & Zo (90 min)

17:45 - 18:15 DJ Arnoud - Afbouw Gorro & Zo

18:15 - 19:00 DJ Arnoud - Opbouw en soundcheck de Boetners

19:00 - 20:30 Set de Boetners (90 min)

20:30 - 21:00 Afbouw De Boetners – DJ Arnoud

21:00 - 22:00 Beatcrooks

22:00 - 23:00 DJ Arnoud

De verrichtingen van de golfers zijn live te volgen op het grote scherm in de tent.

Swingen met een golfclub en op muziek

Wat is nu leuker dan met je gezin zaterdagmiddag en -avond te genieten van een vervroegd uniek vaderdaguitje? Of gewoon een gezinsuitje waarbij je heerlijk kunt swingen, eerst met een golfclub en later op muziek in de tent. Doe eens gek en kom op 15 juni naar ’t Zelle.

Clubs & amateurs
  • Adobe Stock