De magie van Scotty

Je hebt in de equipmentindustrie veel knappe koppen. Ze kunnen toveren met materialen en weten functionaliteit te koppelen aan prachtige designs. Maar alleen rond de naam Scotty Cameron hangt een zweem van magie.

Scotty

Beginnende golfers dromen ervan om ooit een van zijn putters te bezitten. Bij het zien van het prijskaartje schieten de tranen in je ogen, maar fans trekken zonder morren de creditcard. De putters van Scotty Cameron zijn kunstwerkjes.

'Een putter moet je niet alleen fysiek aanspreken, maar ook emotioneel', aldus de meester, die in de jaren zestig van de vorige eeuw met zijn vader in de garage begon aan zijn queeste naar de ideale putter. 'Stick with the game of golf, Scotty', schijnt zijn vader, een verzekeringsman met handicap 2, op zijn sterfbed te hebben gezegd. 'I think you have a future.'

Dat zag hij goed, met de putters van Scotty Cameron zijn intussen honderden toernooien gewonnen, waaronder meer dan 45 Majors.

Phantom

De nieuwe generatie mallets van Scotty Cameron luistert naar de naam Phantom en bestaat uit vier modellen met verschillende hosel- en shaftconfiguraties.

Op de foto de Phantom 11.5. Prijs: € 499