Scoor voordeel tijdens de Pin High Crazy Days

De Crazy Days van Pin High Golftravel duren nog maar een paar dagen. Je kan nog tot en met zondag 9 juni profiteren van flinke kortingen en vele extra’s op golfreizen naar talloze bestemmingen. Daarnaast maak je dagelijks kans op een Wilson golftas van Jumbo Golf. 

pin high

Pin High gaat weer stunten

De Crazy Days zijn ook dit keer weer hét ideale moment om een extra voordelige golfvakantie te boeken. Naast flinke kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals gratis kamerupgrades, gratis lunchpakketten en gratis greenfees. Het aanbod van golfreizen is divers, met aantrekkelijke arrangementen in o.a. België, Duitsland en niet te vergeten Nederland. Met de heerlijke zomer die voor de deur staat, wil je deze aanbiedingen zeker niet missen.

Ook deze editie pakt Pin High weer goed uit. Je boekt al een te gek arrangement van 2 nachten met 2 greenfees op een topbaan voor slechts € 189,- per persoon. Voor alle arrangementen geldt: wees er snel bij, want op is op!

Houd de website www.pinhigh.nl/crazydays en berichten van Pin High goed in de gaten. De Crazy Days duren tot en met 9 juni.

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.