Costa Navarino maakt zich op voor Messina Pro-Am 2024

Het populaire toernooi wordt gehouden op drie van de vier 18-holes golfbanen van Costa Navarino - The Dunes Course, The Hills Course en de International Olympic Academy Golf Course - en biedt een unieke golfervaring. Deelnemers krijgen de kans om zich te herenigen met oude vrienden en nieuwe te omarmen.

costa navarino

Het fraaie landschap in Messinia, Griekenland, zal de perfecte achtergrond vormen voor professionals en amateurs van over de hele wereld die van 20-24 november samenkomen aan de Costa Navarino om deel te nemen aan de Aegean Messinia Pro-Am 2024.

Spelers en gasten kunnen kiezen uit een scala aan toernooiopties van vijf en zeven nachten, met accommodatie in het vijfsterrenhotel The Westin Resort Costa Navarino en deelname aan drie thematische sociale evenementen tijdens de toernooiweek, evenals genieten van een scala aan gastronomie en vrijetijdsactiviteiten. AEGEAN, de titel- en hoofdsponsor, biedt speciale vliegticketvoorwaarden voor de deelnemers aan het toernooi en hun partners, gratis vervoer van golftassen voor deelnemers en gratis vliegtickets (exclusief belastingen) voor deelnemende professionals.

Inschrijving open

De Aegean Messinia Pro-Am van vorig jaar bestond uit deelnemers uit 23 verschillende landen, waarbij Liam Bond, professional in PGA of Great Britain & Ireland, de hoogste professionele eer behaalde in het 54-holes evenement met een winnende score van 201 (13 onder par).

De teamregistratie voor de Aegean Messinia Pro-Am 2024 is nu geopend en is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor meer informatie over arrangementen en om te boeken, kunt u terecht op www.aegeanmessiniaproam.com.

Costa Navarino is een duurzaam gedreven bestemming in de Middellandse Zee. De filosofie van Costa Navarino wordt gedreven door een oprecht verlangen om de natuurlijke schoonheid en het erfgoed van Messinia te behouden. De bestemming bestaat uit verschillende locaties met vijfsterrenhotels, luxe privéwoningen, een golfervaring van wereldklasse en vele activiteiten het hele jaar door.