Chi Chi the Golf Venue opent haar deuren in Utrecht

Reserveringen zijn nu geopend voor dit unieke golfconcept aan de rand van Utrecht

Chi Chi

Golf wordt in rap tempo een sport voor iedereen. Met ruim 400.000 golfers is golf zelfs al de derde sport van het land. Een niet te ontkennen ontwikkeling waar Chi Chi The Golf Venue op inspeelt. Met een volstrekt nieuw golfbelevingsconcept dat golf verbindt met entertainment en all-day horeca. Chi Chi is niet als de klassieke golfclubs met een duur lidmaatschap of dresscodes; het is een open minded plek gelegen in een natuurlijke en uitstekend bereikbare omgeving aan de rand van Utrecht, waar iedereen zich thuis voelt.

Golfplezier met de WOW-factor

Met een driving range voorzien van 75 afslagplaatsen inclusief het innovatieve Inrange balltracking-systeem, verwarmde entertainment bays tot 6 personen, een goede golf-academy, een 9 holes PAR 3 baan, uitdagende short game faciliteiten en interactieve golf games biedt Chi Chi dé ultieme golf experience! Tel daarbij een gezellige bar, restaurant, riante terrassen en trainings- en vergaderruimtes op en je hebt een golf venue met de absolute WOW-factor. De perfecte plek voor een uitje met vrienden, collega's en familie maar ook dé plek voor golfers om te trainen met innovatieve faciliteiten.

Het fenomeen 'Chi Chi'

Chi Chi The Golf Venue is genoemd naar de succesvolle Puerto Ricaanse golf pro Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez. Een charismatische en flamboyante entertainer met de golfclub, beroemd geworden met zijn ‘toreador’-signature: de manier waarop hij zijn putter als een zwaard weg stak, waarbij de bal de stier en zijn putter het zwaard was. Een topgolfer die niet dacht in traditionele conventies. Net als Chi Chi The Golf Venue.

Golf en entertainment

Bij Chi Chi kunnen bezoekers hun eigen driving range bay reserveren. Daar kunnen ze hun swing trainen, oefenen met een competitief spelelement in een relaxte sfeer en natuurlijk genieten van drankjes en bites die geserveerd worden op de mat. Een bay op de bovenverdieping kan voor een bepaald aantal uren worden gehuurd en biedt ruimte voor max 6 personen. Na online inschrijving of check-in speel je met of tegen elkaar. In elke bay zijn alle benodigde clubs aanwezig. Via touchscreens worden de scores en het traject dat de golfballen hebben afgelegd bijgehouden en geregistreerd. Geslagen ballen komen via een geautomatiseerd systeem weer retour. Met de unieke smartphone app kunnen de prestaties worden bewaard en gedeeld.

Een keer een bezoekje brengen aan Chi Chi the Golf Venue? Vanaf 27 juli kunnen reserveringen gedaan worden en vanaf 5 augustus zijn de deuren van deze nieuwe golfbaan geopend.

Clubs & amateurs
  • Chi Chi the Golf Venue
  • Chi Chi the Golf Venue