Geen dollars voor de Nederlanders

De landgenoten aan aan de andere kant van de oceaan sneuvelden vóór het weekend en moesten het deze week dus doen zonder inkomsten en punten voor de ranglijst.

Geen dollars voor de Nederlanders

Dat was vooral voor Daan Huizing en Darius van Driel zuur, want zij maakten de lange reis uit Europa omdat het Barbasol Championship in Kentucky meetelt voor zowel de PGA Tour als de DP World Tour. Hopelijk is er voor het duo volgende week meer succes te vieren in het Barracuda Champinship, waar ook Wil Besseling op de startlijst staat.

Daan Huizing zal met goede hoop doorreizen, want hij mistte de cut (-4) op maar één slag, na ronden in 70 en 71 slagen. Darius van Driel kwam met 73-72 niet in de buurt.

De winst in het Barbasol Championship ging naar de Zweed Vincent Norrman, die de Engelsman Nathan Kimsey in een play off opzij zette, nadat beiden na 72 holes op -22 geëindigd waren.

Op de LPGA Tour wist ook Dewi Weber het weekend niet te halen in het door Linn Grant (-21) gewonnen Dana Open. De Nederlandse had voor haar eerste twee ronden twee slagen teveel nodig om de cut (-1) te halen.

Tour
  • Golfsupport