Foto's: exclusieve kijk binnen bij INFINITUM

INFINITUM, het luxe golfresort in Catalonië, heeft de tweede fase van zijn vastgoed-project aangekondigd. Golfer's Magazine geeft je een exclusieve kijk binnen de villa's die verkocht worden.

INFINITUM

INFINITUM, het eersteklas lifestyle- en golfresort in Catalonië, begint met de verkoop van 119 exclusieve woningen. In deze tweede fase worden halfvrijstaande villa's, vrijstaande villa's en meergezinswoningen aan zee verkocht. Het resort beschikt, naast prachtige, riante woningen, ook over golfbanen van wereldklasse, twee clubhuizen en een breed scala aan voorzieningen.

INFINITUM

In de Europese golfwereld kreeg INFINITUM al snel erkenning dankzij zijn drie verschillende golfbanen: 'The Hills', 'Lakes' en het nine-hole 'Ruins'. Het resort bevindt zich in Costa Dorada en is voor de derde maal op rij uitgeroepen tot 'Europe's Best Golf Venue' tijdens de World Golf Awards. Met deze tweede fase van het ambitieuze vastgoed-project geeft INFINITUM een nieuwe definitie aan luxe wonen in Catalonië. Het resort is gericht op inclusiviteit en duurzaamheid en is het eerste golfoord in Spanje dat zich heeft aangesloten bij het "Women in Golf Charter" van de R&A, terwijl het in 2021 ook voor de tweede keer de GEO-certificering ontving.

De locatie

Tijdens deze tweede fase van het project is het voor het eerst mogelijk om eengezinswoningen te kopen die zich bevinden in de omheinde, beschermde gemeenschap van INFINITUM. Eerder werd negentig procent van de honderdvijftig woningen uit de eerste fase al verkocht, in deze tweede fase zullen 34 halfvrijstaande villa's, vier vrijstaande villa's en 81 meergezinswoningen verkocht worden. Op loopafstand van de woningen zijn de spraakmakende golfbanen te vinden en twee clubhuizen. Daarnaast vindt men op het resort de beroemde INFINITUM Beach Club die uitgeroepen is tot 'Europe's Leading Beach Club' tijdens de World Travel Awards in 2022.

De woningen

Niet alleen de faciliteiten zijn benoemenswaardig. Ook de huizen zelf zijn om over naar huis te schrijven; woningen hebben twee tot vier slaapkamers met een terras en tuin. Alle huizen zijn ontworpen door architectenfirma Batlle i Roig, die in Barcelona gevestigd is. Esther Díaz, de Director of Real Estate Development van INFINITUM benoemt in een persbericht dat de verwachtingen voor de villa's hoog liggen: "...zowel van eigenaren die interesse hebben in het aanschaffen van een tweede huis, als van nationale en internationale cliënten die op zoek zijn naar een huis met meer privacy en ruimte."

Clubs & amateurs
  • INFINITUM
  • INFINITUM