Reisinspiratie: Hotel Winselerhof

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week la vita è bella op romantische locatie.

winselerhof

Het uiterst charmante en geheel gerestaureerde Hotel Winselerhof straalt nog steeds de serene sfeer uit van een 16e eeuwse herenboerderij. Het hotel met 49 kamers ligt in een groen kader in Landgraaf aan de rand van natuurpark Strijthagerbeekdal. Het ligt rustig op een ongerept privédomein van ca. 6 hectare, waar ook wijn verbouwd wordt.

Blikvanger is het romantische binnenhof waar u bij mooi weer kunt lunchen en dineren. Troef is het restaurant Pirandello. Volgens Gault&Millau is de gastronomie hier 'Italiaans op zijn best. Dagverse kwaliteitsproducten krijgen een Italiaans designer jasje aangemeten, fris en steeds elegant.' Het beoordeelt Pirandello met 13,5 punten. Hiermee is het één van de beste Italiaanse restaurants in Nederland!

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Het is hier echt genieten van de Limburgse gastvrijheid en de uitstekende service. Winselerhof is tevens een mooie uitvalsbasis voor de diverse banen in de regio. U kunt zowel in Nederland als in België golfen. Voor de winkelliefhebbers: Maastricht en Aken liggen binnen een half uur rijden. Winselerhof is lid van de Small Luxury Hotels.