Skechers Slip-ins

Comfort staat bij de schoenen van Skechers altijd centraal, maar met de GO GOLF Elite 5 - Slip 'In doet de producent er nog een schepje bovenop.

Skechers Slip-Ins

De Slip-ins zijn uitgerust met een speciale Heel Pillow, waardoor je heel makkelijk in de schoen stapt. Je hebt er niet eens je handen voor nodig. 'Handig als je die vol hebt met trofeeën', aldus Major-winnaars Matt Fitzpatrick en Brooke Henderson, die beiden golfschoenen van Skechers dragen.

Met de Twist Fit-draaisluiting aan de zijkant sluiten de 5 Elite Slip-ins zich vervolgens naadloos rond je voet. De druk wordt gelijkmatig over je wreef verdeeld, wat het draagcomfort vergroot.

De gevoerde Heel Pillow houdt je voet op zijn plaats, wat resulteert in optimale stabiliteit tijdens de swing. Hierbij speelt ook de GRIPFLEX-buitenzool van sluitvast TPU een belangrijke rol. Deze is flexibel tijdens het lopen, maar geeft volop grip tijdens de swing. Het synthetische bovenwerk is waterdicht en eenvoudig schoon te maken.

De schoen is uitgerust met de gepatenteerde Arch Fit-technologie, die steun biedt onder de voetboog en ervoor zorgt dat je voeten minder snel vermoeid raken. Deze door podologen ontworpen vorm is ontwikkeld op basis van 120.000 voetscans en twintig jaar podotherapeutische ervaring.

Daarnaast vormt de verwijderbare, ademende binnenzool zich naar je voet, wat resulteert in een betere verdeling van je gewicht en demping van schokken. Hierdoor dragen alle GO GOLF-schoenen van Skechers zeer comfortabel.

Prijs: € 165

Ga voor meer informatie naar Skechers.nl. Hier vind je onder meer de nieuwste dames- en herenmodellen en kun je meer lezen over de innovatieve technologieën bij Skechers