Maak kans op een startbewijs Beat the Pro met Golfers Magazine - V

Golfers Magazine mag drie startbewijzen weggeven voor Beat the Pro tijdens het komende KLM Open. Koop de editie die nu in de winkel ligt en lees hoe je tot uiterlijk 28 april kans maakt op een van die plekken. Een herinnering voor het leven, meedoen in het KLM Open! Oud-deelnemers vertellen over hun ervaring.

beat the pro

Piepjonge talenten, een honderdjarige, oud-pro's, voormalig topsporters en vooral heel veel 'gewone' clubgolfers betraden vanaf 2016 de tee bij Beat the Pro. Waar het initiatief van TIG Sports in eerste instantie nog op scepsis kon rekenen – ook van Golfers Magazine – is het inmiddels breed omarmd. Al na de eerste editie zei KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter dat 'spelers het allerminst hinderlijk vinden dat amateurs op één hole meespelen. Sterker nog, ze vinden het heel leuk, zelfs op de dag dat elke slag voor de cut telt.' Ook wij zagen ons genoodzaakt om na de eerste Beat the Pro onze mening bij te stellen, zo lezen we terug: '... de praktijk heeft bewezen dat Beat the Pro een leuke toevoeging is aan het toernooi.'

Volgende maand doen opnieuw zo'n honderd golfers een poging de pro's te verslaan. Drie daarvan doen dat dankzij een gewonnen startbewijs met Golfers Magazine. Haal om kans te maken editie 3 in huis en reageer snel om dezelfde ervaring te beleven als de golfers die we de komende dagen aan het woord laten.

Heb jij nog geen kaarten voor het KLM Open gekocht? Dat kan je hier goedmaken. Koop nu je toegangsbewijs en verzeker je van een dag topgolf.

Naam: Dean Janssens

Handicap: 16,4

Jaar van deelname: 2016

‘Het filmpje van de eerste keer dat ik meedeed – ik heb volgens mij nu vier keer meegedaan – is meer dan een miljoen keer bekeken. Met mijn acht jaar was ik een van de allerjongste deelnemers ooit en ik had een driver nodig om de green te halen. Dat was wat ik wilde, de green raken, en dat lukte gelukkig ook. Zenuwachtig was ik niet echt, ik had gezonde spanning, en die kon ik wegademen toen ik de bal op de tee zette. Ik speelde op de eerste dag in een groep met Sharma en Pepperell, en die vonden mijn slag heel mooi. Ik wilde op weg naar de green een beetje tussen de spelers in lopen, maar mijn caddie zei dat ik voorop moest lopen. Het was heel tof, al die mensen die kijken, het applaus. Een heel mooie en leerzame ervaring. Met Sharma heb ik contact gehouden en toen hij me vorig jaar op Bernardus zag lopen, kwam hij meteen naar me toe. Ik hoop dit jaar op een van de oefendagen met hem of een van de andere spelers mee te kunnen lopen, om te leren hoe zij zich voorbereiden op een toernooi.’

Lezers van Golfers Magazine kunnen meedoen aan deze actie tot 28 april. Lees in Golfers Magazine 3 (nu in de winkel) wat je moet doen om kans te maken op een van de startbewijzen.

Clubs & amateurs
  • Golfsupport