Maak kans op een startbewijs Beat the Pro met Golfers Magazine - IV

Golfers Magazine mag drie startbewijzen weggeven voor Beat the Pro tijdens het komende KLM Open. Koop de editie die nu in de winkel ligt en lees hoe je tot uiterlijk 28 april kans maakt op een van die plekken. Een herinnering voor het leven, meedoen in het KLM Open! Oud-deelnemers vertellen over hun ervaring.

beat the pro

Piepjonge talenten, een honderdjarige, oud-pro's, voormalig topsporters en vooral heel veel 'gewone' clubgolfers betraden vanaf 2016 de tee bij Beat the Pro. Waar het initiatief van TIG Sports in eerste instantie nog op scepsis kon rekenen – ook van Golfers Magazine – is het inmiddels breed omarmd. Al na de eerste editie zei KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter dat 'spelers het allerminst hinderlijk vinden dat amateurs op één hole meespelen. Sterker nog, ze vinden het heel leuk, zelfs op de dag dat elke slag voor de cut telt.' Ook wij zagen ons genoodzaakt om na de eerste Beat the Pro onze mening bij te stellen, zo lezen we terug: '... de praktijk heeft bewezen dat Beat the Pro een leuke toevoeging is aan het toernooi.'
.
Volgende maand doen opnieuw zo'n honderd golfers een poging de pro's te verslaan. Drie daarvan doen dat dankzij een gewonnen startbewijs met Golfers Magazine. Haal om kans te maken editie 3 in huis en reageer snel om dezelfde ervaring te beleven als de golfers die we de komende dagen aan het woord laten.

Heb jij al kaarten voor het KLM Open gekocht? Dat kan je hier goedmaken. Koop nu je toegangsbewijs en verzeker je van een dag topgolf.

Naam: Marcel Balkestein

Handicap: 7,2

Jaar van deelname: 2021

‘Tijdens het introductiepraatje zei ik dat ik ondernemer was, niet dat ik als hockeyer op de Olympische Spelen had gestaan. Ja, misschien wel een beetje vanwege de druk. Voor een oud-topsporter komt de lat toch wat hoger te liggen, denk ik. Ik heb best een aardige handicap en ervaring met druk, maar dit was wel even wat anders. Ik was dan ook heel blij dat ik de bal op vijf meter van de vlag sloeg. Dat ik oud-topsporter ben, wekte trouwens meteen de interesse van de spelers met wie ik speelde. Daardoor werd het een heel leuke wandeling naar de green, waarbij we over en weer vragen stelden. Voor mij nog maar eens de bevestiging dat sport verbindt. Het hele idee van Beat the Pro past wat mij betreft ook helemaal bij deze tijd. Topsport is meer dan sport alleen. Het wordt ook meer entertainment, waar de fans bij betrokken worden. Dat kan niet bij elke sport even goed, maar golf leent zich er uitstekend voor. Samen met je helden op hetzelfde veld staan, hoe mooi is dat? Winnen deed ik overigens niet. Ik werd verslagen door Kristoffer Broberg, die de bal op drie meter sloeg en de volgende dag het KLM Open won.’

Lezers van Golfers Magazine kunnen meedoen aan deze actie tot 28 april. Lees in Golfers Magazine 3 (nu in de winkel) wat je moet doen om kans te maken op een van de startbewijzen.

Clubs & amateurs
  • Golfsupport