Maak kans op een startbewijs Beat the Pro met Golfers Magazine - III

Golfers Magazine mag drie startbewijzen weggeven voor Beat the Pro tijdens het komende KLM Open. Koop de editie die nu in de winkel ligt en lees hoe je tot uiterlijk 28 april kans maakt op een van die plekken. Een herinnering voor het leven, meedoen in het KLM Open! Oud-deelnemers vertellen over hun ervaring.

beat the pro

Piepjonge talenten, een honderdjarige, oud-pro's, voormalig topsporters en vooral heel veel 'gewone' clubgolfers betraden vanaf 2016 de tee bij Beat the Pro. Waar het initiatief van TIG Sports in eerste instantie nog op scepsis kon rekenen – ook van Golfers Magazine – is het inmiddels breed omarmd. Al na de eerste editie zei KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter dat 'spelers het allerminst hinderlijk vinden dat amateurs op één hole meespelen. Sterker nog, ze vinden het heel leuk, zelfs op de dag dat elke slag voor de cut telt.' Ook wij zagen ons genoodzaakt om na de eerste Beat the Pro onze mening bij te stellen, zo lezen we terug: '... de praktijk heeft bewezen dat Beat the Pro een leuke toevoeging is aan het toernooi.'

Volgende maand doen opnieuw zo'n honderd golfers een poging de pro's te verslaan. Drie daarvan doen dat dankzij een gewonnen startbewijs met Golfers Magazine. Haal om kans te maken editie 3 in huis en reageer snel om dezelfde ervaring te beleven als de golfers die we de komende dagen aan het woord laten.

Heb jij nog geen kaarten voor het KLM Open gekocht? Dat kan je hier goedmaken. Koop nu je toegangsbewijs en verzeker je van een dag topgolf.

Naam: Lotte Hoekstra

Handicap: 3,2

Jaar van deelname: 2016

‘Ik weet nog goed dat ik de oproep voor Beat the Pro voor het eerst zag en dacht: dat is gaaf, daar wil ik best aan meedoen! Dat jaar kon je ook op de deelnemerslijst komen door een Facebookactie, waarbij de winnaar werd bepaald op basis van het aantal likes dat je op je bericht kreeg. Ik heb geen idee wat ik geschreven heb, maar wel nog dat ik iedereen die ik kende opriep om het bericht te liken. Dat werkte, want uiteindelijk mocht ik dus meedoen. Ik hoorde het denk ik twee weken voor het toernooi en was totaal niet zenuwachtig, tot het moment dat ik de tee op stapte. Eerst werd ik door Robert-Jan Derksen geïnterviewd voor Ziggo, en daarna moest ik voor het eerst een interview in het Engels geven aan Sky Sports. Op dat moment besefte ik dat er best veel mensen zaten te kijken en sloegen de zenuwen alsnog toe. Zó erg zelfs dat ik echt even overwoog om gewoon van de tee te lopen zonder de bal te slaan. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, want hoewel het een slechte slag was, kijk ik er nog altijd met plezier op terug. Als ik ooit nog een keer de kans krijg, weet ik zeker dat ik revanche neem voor die eerste poging.'

Lezers van Golfers Magazine kunnen meedoen aan deze actie tot 28 april. Lees in Golfers Magazine 3 (nu in de winkel) wat je moet doen om kans te maken op een van de startbewijzen.

Clubs & amateurs
  • Golfsupport