Golfers’ Choice Rankings, de beste golfbanen in 15 landen

Voor het 11e opeenvolgende jaar presenteert Leading Courses de Golfers' Choice Rankings. Er zijn rankings in 15 landen en in 10 categorieën. Twee nieuwe categorieën zijn Beste Omgeving en Beste Restaurant. Alle ranglijsten zijn 100% gebaseerd op beoordelingen van echte golfers. 

leading courses

De Golfers' Choice Rankings zijn bedoeld als referentie en om golfers te adviseren waar ze moeten spelen. Als genoeg gebruikers van Leading Courses enthousiast zijn over een golfclub, is de kans groot dat andere golfers er hetzelfde over denken.

Beste Golfclubs en Beste Golfbanen
Leading Courses maakt onderscheid tussen de ranglijst van Golfclubs en Golfbanen. Bij ranglijsten van de Beste Golfclubs gaat het om het hele plaatje: de algemene indruk, de baan, het onderhoud, de gastvrijheid enzovoort. Dit zijn de golfclubs die er echt bovenuit steken en aan alle eisen voldoen.

Voor de Beste Golfbaan gaat het alleen om de rating van de golfbaan zelf. De rating van de baan weegt uiteraard wel zwaar mee in de algemene beoordeling van een golfclub.

Beste Golfbanen in 15 landen

Wanneer een golfclub genoeg beoordelingen heeft verzameld, komen ze in aanmerking voor de Golfers' Choice Rankings. Om ervoor te zorgen dat beoordelingen relevant blijven, worden ze na verloop van tijd afgewaardeerd. Ranglijsten worden alleen uitgebracht in landen waar Leading Courses genoeg beoordeelde banen heeft om een betrouwbare vergelijking te maken.

Dit jaar zijn er ranglijsten gemaakt in de volgende 15 landen: Oostenrijk, België, Curaçao, Cyprus, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mauritius, Marokko, Luxemburg, Portugal, Spanje, Nederland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

BEKIJK ALLE GOLFERS' CHOICE RANKINGS

Over Leading Courses

Leading Courses is in 2012 opgericht om golfers te helpen bij het vinden en spelen van golfbanen die voor hen geschikt zijn en om waar dan ook ter wereld verborgen parels te ontdekken. Dit is altijd het hoofddoel geweest en zal dat ook blijven.

Leading Courses is Europa's grootste community platform gemaakt door en voor golfers. Met 300.000 maandelijkse bezoekers inspireert de website golfers met honderdduizenden beoordelingen geschreven over golfbanen wereldwijd. Leading Courses maakt het ook mogelijk voor golfers om starttijden te boeken en te reserveren bij duizenden golfbanen in Europa en daarbuiten.

Leading Courses, Golf's only community-driven booking platform.

Clubs & amateurs
  • Leading Courses