Nieuwe brochure Pin High Golftravel

Met maar liefst 17 nieuwe bestemmingen, van aantrekkelijk geprijsd tot culinair buitengewoon top, is het ook dit jaar weer een heel verrassende brochure geworden.

pin high

Ook dit jaar is Pin High er trots op dat zij erin is geslaagd het aanbod verder uit te breiden. Zowel in binnen- als buitenland is het aanbod vergroot. In Oostenrijk ontdekte Pin High het stijlvolle Grand Tirolia Kitzbühel welke direct aan één van de mooiste banen van Oostenrijk ligt. In Italië kunt u nu golfen en genieten in het prachtige groene hart Umbrië. Maar ook dichter bij huis ontdekte Pin High nieuwe sfeervolle hotels en uitdagende banen naast de reeds bestaande bestemmingen.

Sterren en nog eens sterren
Steeds meer aandacht wordt besteed aan buitengewoon goed eten. Dit seizoen telt de brochure van Pin High 13 Michelin-sterren. Zowel in Nederland als daarbuiten vond Pin High deze culinaire pareltjes. In Zuid-Duitsland ontdekte zij zelfs een hotel met 2 Michelin-sterren: Das Achental. Hier wordt u meegenomen op een onvergetelijke culinaire reis.

Kortom, de nieuwe Pin High brochure staat weer vol met nieuwe bestemmingen en oude bekenden en biedt vooral voor ieder wat wils. Pin High helpt u graag de beste keus te maken.