Holland Golf Show van start

Vanaf het moment dat de deuren van de Jaarbeurs vrijdagochtend om tien uur open ging zat de loop er direct goed in bij de Holland Golf Show.

hgs

Ondanks het fraaie voorjaarsweer wisten de golfliefhebbers de veertiende editie van de show direct goed te vinden, zag ook organisator Arthur Beerendonk.

'Om twaalf uur, twee uur na opening, waren er al ruim zeshonderd bezoekers binnen. En dat waren er meer dan bij de buren van Second Home dus alles bij elkaar was het meteen goed druk.'

De gezellige drukte leverde dan ook vooral tevreden gezichten op. Bij de standhouders, die direct goede zaken deden, maar ook bij de bezoekers die of genoten van een lesje, of meededen aan een van de vele wedstrijdjes, een koopje scoorden of gewoon genoten van de sfeer in de met de Second Home Beurs gedeelde hal.

KLIK HIER VOOR EEN VIDEOIMPRESSIE VAN DAG 1

'Ik ben blij dat we na een onderbreking van enkele jaren deze herstart hebben kunnen maken en dat die start ook nog eens verloopt zoals hij nu doet. Ondanks het mooie weer is het lekker druk en worden er goede zaken gedaan. Ik denk dan ook dat we ons mogen verheugen op een goed weekend, alleen het afgelopen uur zijn er nog ruim 150 kaarten besteld dus dat belooft wat.'

De Holland Golf Show is vrijdag nog open tot 17.00 uur en is zowel op zaterdag als op zondag open van 10.00 tot 17.00.

Tickets bestellen kan je hier, de toegang is gratis.

Clubs & amateurs
  • Golfers Magazine