Skechers golfschoenen

Comfort staat bij de schoenen van Skechers altijd centraal, maar de prestaties worden zeker niet vergeten. Er zijn Majors gewonnen met deze schoenen.

Skechers golfschoenen

Skechers begeeft zich pas sinds 2014 op de golfschoenenmarkt, maar de producent heeft zich met een uitgebreide lijn lichtgewicht en zeer comfortabele golfschoenen een plekje tussen de klassieke merken weten te veroveren.

Elke schoen is uitgerust met de gepatenteerde Arch Fit-technologie, die steun biedt onder de voetboog en ervoor zorgt dat je voeten minder snel vermoeid raken. Het ontwerp is gebaseerd is op 120.000 voetscans en twintig jaar podotherapeutische ervaring.

Daarnaast vormt de verwijderbare binnenzool zich naar je voet, wat resulteert in een betere verdeling van je gewicht en demping van schokken. Hierdoor dragen alle Go Golf-schoenen van Skechers zeer comfortabel.

Maar ze hebben meer te bieden, getuige ook het feit dat Matt Fitzpatrick en Brooke Henderson vorig jaar een Major wonnen op schoenen van Skechers. De krachtige swing van een tourprofessional vraagt ook om stabiliteit en grip, en dat bieden de Elite 5 GF en Pro GF volop.

Go Golf Elite 5 GF

De Go Golf Elite 5 GF is een waterdichte golfschoen met vetersluiting, uitgevoerd in synthetisch materiaal met reliëf aan de zijkant. De kraag en tong zijn gewatteerd en sluiten zich naadloos rond je voet. Naast de Arch Fit-binnenzool zorgt ook de lichtgewicht Ultra Fligh-demping voor optimaal draagcomfort. De noppen van deze spikeloze golfschoen zijn minimaal 0,6 millimeter lang, wat in alle omstandigheden zorgt voor goede grip.

Go Golf Pro GF

Ook de Go Golf Pro GF damesschoen heeft deze lange noppen op de slijtvaste TPU buitenzool, een waterdicht synthetisch bovenwerk en het eerder genoemde Arch Fit-technologie. De Eco Flight-demping is voor minimaal tien procent gemaakt van gerecyclede materialen.

Prijzen: € 135 (Elite 5 GF), € 165 (Pro GF)

Ga voor meer informatie naar Skechers.nl. Hier vind je onder meer de nieuwste dames- en herenmodellen en kun je meer lezen over de innovatieve technologieën bij Skechers.