Reisinspiratie: Camiral Golf & Welness

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week het beste wat golf te bieden heeft.

camiral

Het PGA Catalunya Resort ligt in een uiterst boeiende streek met een prachtige natuur: de Casco Viejo van Girona, Figueras met zijn beroemde Dalí-museum en middeleeuwse dorpjes als Pals en leuke badplaatsjes als Sant Feliu de Guíxols en Calella de Palafrugell. Kosten noch moeite zijn gespaard om één van de mooiste golf estates van Europa te voorzien van een luxueus vijfsterrenhotel: het Camiral Golf & Wellness.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Dit in art deco gestylede hotel behoort tot de Leading Hotels of the World en ligt in het hart van het resort met twee eigen topbanen. Vermeldenswaardig ook is de uitstekende service. Het resort ligt op slechts 10 minuten rijden van het vliegveld van Girona. PGA Catalunya is de thuisbasis van het Spaans Open en gastheer van de European Tour Qualifying School. De Stadium Course is een zeer fraaie, technische en uitdagende Europese top 10-baan en één van de topbanen in Spanje. De baan ligt in een glooiend gebied met bossen met vele pijnbomen en kurkeiken en volop listige waterhindernissen. Een spectaculaire baan die u aan uw lijstje zou moeten toevoegen!