Golfers Magazine 2

Het fenomeen Tom Kim • gewapende vrede op The Masters • de beste regenjacks • Vince van Veen • de Portugese Zilverkust • de perfecte backswing • Holland Golf Show • Rick Nieman over golf • de plannen van de NGF

Golfers Magazine 2

Het tweede nummer van 2023 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever standaard elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Tom Kim is na Tiger Woods pas de tweede speler die voor zijn 21ste twee keer weet te winnen op de PGA Tour. Wordt hij dit jaar ook de jongste Majorwinnaar ooit?
Een goede backswing is de basis voor een succesvolle slag, maar wat wil je eigenlijk precies bereiken 'daar bovenin'? We leggen het stap voor stap uit.
We testen deze maand een indrukwekkend stabiele bladeputter, misschien wel de meest vergevingsgezinde driver van dit seizoen en een stel pantoffels van golfschoenen.
Vince van Veen gaat alweer zijn vijfde seizoen in als professional, en vanzelf ging het zeker niet. 'Er zijn zeker momenten geweest dat ik dacht: moet ik nog wel doorgaan?'
The Masters staan voor de deur, maar de sfeer is gespannen op Augusta National. Hoe beschadigd zijn de Majors door de strijd tussen LIV Golf en de traditionele tours?
Zien we je van 17 t/m 19 maart op de Holland Golf Show? Test de nieuwste clubs, laat je informeren over golfreizen en ga op zoek naar leuke aanbiedingen.
'Ooit zal ik onder de 100 scoren', zegt Rick Nieman vol overtuiging. De voormalige nieuwslezer vertelt over instructies van YouTube en de ongekende aantrekkingskracht van de driver.
Benodigdheden: een tas vol golfclubs en een laser. We leggen je stap voor stap uit hoe je je afstanden kalibreert, zodat je precies weet hoe ver je slaat en beter gaat scoren.
De Nederlandse Golf Federatie heeft een visie om golf in Nederland diverser en gezonder te maken. We zetten de plannen op een rij.
Ja, het is bijna lente. Maar als golfer in Nederland hoort er altijd een regenpak in je tas te zitten. We zetten de topmodellen voor je op een rij.
Geen kwaad woord over de Algarve, maar de Portugese Zilverkust in het noorden ontwikkelt zich als een geduchte concurrent. Goed eten en goed golf.