Reisinspiratie: Hotel Phenicia

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week hét golfhotel van Hammamet.

hammamet

Direct aan het strand in Hammamet ligt in een 15 hectare (!) grote tuin Hotel Phenicia. Alle kamers zien er modern en fris uit. Opvallend is de rust in de enorme tuin met behalve diverse zwembaden ook (gravel)tennisbanen en rijpaarden. Zelfs golfoefenfaciliteiten ontbreken niet. De golfbanen liggen op slechts 5 minuten rijden van het hotel (gratis shuttleservice). Hotel Phenicia is dan ook hét golfhotel van Hammamet met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Hotel Phenicia is door de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland) geselecteerd als het officiële hotel voor de PGA Winter Base. Samen met de voortreffelijke banen en faciliteiten van de 45-holes Citrus Golf Club is dit hotel de ideale locatie om in de winter heerlijk te trainen en te spelen op topbanen. Dit in combinatie met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service gaf de doorslag in de keuze van de PGA.