Pin High Decembervoordeelactie

Wie wil er met deze kou nu niet liever warmere oorden opzoeken? Dat treft want Pin High Golftravel pakt deze feestmaand uit met mooie aanbiedingen.

pin high

Pin High zet in december alle golfreizen met extra voordeel in de schijnwerpers en doet daar nog een schepje bovenop. Zo maakt u van 12 t/m 26 december elke dag ook kans op een Pin High waardebon t.w.v. Є 100,-. Sluit het jaar feestelijk af met in het vooruitzicht een mooie golfreis. Een goed voornemen voor 2023!

In december staan meer dan 20 bestemmingen in de spotlight. De kortingen kunnen oplopen tot € 430,- per persoon. Daarnaast profiteert u bij sommige reizen van diverse extra’s. Hierbij kunt u denken aan unlimited golf, een kamerupgrade of een gratis buggy. Boek in deze decembermaand uw golfreis en sla af op de mooiste golfbanen in onder andere Spanje en Portugal.

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland en Vlaanderen. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland en Vlaanderen op reis te gaan.