Reisinspiratie: Casa Leon

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: stijlvol charmehotel in een oase van rust

casa leon

Een aperitief bij de open haard, barbecue op het zonneterras, galadiner in het elegante restaurant… Connaisseurs keren graag terug naar dit juweeltje. Het kleinschalige hotel Casa Leon heeft een eigentijds ontwerp met 25 klassiek ingerichte kamers rondom een grote tropische tuin met zwembad en zonneterrassen. Het is volop genieten van de creatieve en culinaire highlights met nadruk op verse, lokale producten.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Uitstekend restaurant met heerlijk ontbijtbuffet met live cooking en verse vruchtensappen en smoothies. ’s Avonds wordt u verwend met een gourmetmenu met Canarische en internationale specialiteiten. Er is twee keer per week een barbeque-avond in de open lucht en een keer per week een gala-avond met kaarslicht en romantische muziek. De Aloha bar biedt panoramische uitzichten over de kust. In de lounge met open haard wordt ’s avonds een ‘goodnight tea’ aangeboden. Tevens is er een prachtige bloemrijke tuin met idyllische zonneplateaus met ligstoelen, riante infinity pool met zonneterrassen en poolbar, tennisbaan, mountainbike verhuur, Finse sauna met plunge pool en kleine outdoor fitness. Dagelijks worden diverse sportactiviteiten georganiseerd, zoals aquarobics, yoga, pilates of een ochtendwandeling. Er is een shuttleservice van/naar het strand en Maspalomas.