Banen NL: Golfpark De Hildenberg

Nederland is een rijk golfland met een ruim aanbod aan golfbanen. Oude banen, nieuwe banen, bosbanen, linksbanen, polderbanen, we hebben het allemaal en we vinden ook overal wat van. Vandaag: Goedkoop uit (deel 2).

hildenberg

Nederlanders stonden er altijd al om bekend een scherp oog te hebben voor koopjes. De hoge energierekening en de torenhoge inflatie zijn extra redenen om nu ook kostenbewust te golfen. Zomaar een greep uit de banen waar je voor een bescheiden bedrag een balletje kunt slaan.

GOLFPARK DE HILDENBERG

PRAKTISCH

18 holes - par 70

Geel: 4904 meter

Rood: 4360 meter

Greenfee: € 32,50 (18 holes)

Gruun 3

8426 NA Appelscha

(06) 57 84 88 18

golfparkdehildenberg.nl

Onderstaande beoordelingen zijn geschreven door gebruikers van de website Leading Courses, de grootste baanbeoordelingssite van Europa. De website bevat beoordelingen van ruim 25.000 banen in 124 landen en is inmiddels beschikbaar in negen talen. Het aantal beoordelingen is de vierhonderdduizend ruim gepasseerd. Zelf banen beoordelen? Maak een account aan en deel je mening met de rest van de golfwereld. Elke editie van Golfers Magazine worden verschillende beoordelingen van gebruikers geplaatst in de rubriek Banen NL.

Geschreven door: RienSiervogel0, handicap: 23,7

Wat een ongelofelijke stilte! En als je dan de golfbaan ook nog vrijwel alleen hebt, kan je dag niet meer stuk. Dat je vrijwel geen andere flights ziet, heeft ook te maken met de (tussen de vakantiewoningen) verspreid liggende holes. Dat betekent overigens wél dat de loopafstanden tussen de meeste holes behoorlijk groot zijn. Maar daar krijg je een prachtige, zeer goed onderhouden baan voor terug, met licht geonduleerde, goed lopende greens. De baan heeft een deels open, deels parkachtig karakter.

Geschreven door: HermanBerteler, handicap: 15,2

Een zeer aangename verrassing, deze baan. Geen lange holes, maar wel holes die om zorg en aandacht vragen bij het spelen. De baan straalt een en al golfplezier uit, in tegenstelling tot veel commerciële golfbanen. Soms is het even een flink stuk lopen, maar leuk tussen de woningen door, waar glooiende fairways met goed kort gehouden gras meanderen. Prachtige greens, strak, glad en kort. Een aanrader voor de golfende vakantieganger, met een vriendelijk tarief.

Golfers Magazine zegt:

De huizen waar je tussendoor speelt, zijn aanzienlijk duurder dan de greenfee van deze leuke 9-holesbaan. We worden nog altijd een beetje jaloers als we zoiets zien. Een eigen huis aan de golfbaan… welke golfer wil dat nu niet? Zeker als dat huis langs een charmante baan als deze staat. Prima geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde golfer.

Clubs & amateurs
  • Leadingcourses