Reisinspiratie: Precise Resort El Rompido

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week op de baan en inclusief diner en drankjes.

rompido

Het gezellige en comfortabele Precise Resort El Rompido ligt in een beschermd natuurgebied met veel pijnboombossen en wordt omringd door twee prachtbanen: El Rompido South en North. Het hotel kenmerkt zich door het moderne interieur en trendy design. Op een aantal kilometers afstand vindt u het vissersdorp El Rompido met heerlijke restaurantjes en het strand (bereikbaar per bootje).

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Extra

U verblijft in het hotel op semi all-inclusive basis. In de formule zijn de diners en soft drinks en alcoholhoudende (nationale) drankjes tijdens de diners en tussen 17.00-24.00 uur inbegrepen.

Boek een weekpackage inclusief transfer van en naar de luchthaven Faro in plaats van een huurauto. Selecteer hiervoor de weekpackage inclusief transfer. Mogelijk moet u bij aankomst op de luchthaven even wachten op andere passagiers tot uw transfer richting het resort vertrekt (max. 1 uur). Boekt u dit arrangement voor 8 personen, dan vertrekt uw transfer direct.