Wilson Staff Model-putters

Wilson introduceert een premium lijn Staff Model-putters, gefreesd van zacht roestvrijstaal voor maximaal gevoel en accuratesse.

Wilson Staff Model-putters

De clubhoofden van de vier Wilson Staff Model-putters zijn gemaakt uit een solide blok 304 roestvrijstaal, wat garant staat voor veel gevoel en maximale feedback. Een diep gefreesd clubblad zorgt voor een nog zachter gevoel en geluid.

De designs zijn volledig machinaal gefreesd, zodat de toleranties minimaal konden worden gehouden. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige afwerking, maar ook voor een perfect in balans zijnde gewichtsverdeling en een volledig vlak clubblad. Noodzakelijke ingrediënten om consistent te kunnen putten.

Gewichten in de hiel en teen zorgen bij drie van de vier modellen voor extra stabiliteit als de sweetspot wordt gemist. Bij een fittingsessie kunnen deze worden aangepast om het juiste swinggewicht te krijfgen.

BL22

De BL22 is een klassieke 'Anser-stijl' blade die maximaal gevoel biedt. Het duurt langer dan anderhalf uur om uit een blok staal dit design te frezen.

8802

De 8802 is een moderne interpretatie van de beroemde Wilson-klassieker, en past door zijn toe hang-design het best bij puttingstrokes met een extreme boog. Zonder zoolgewichten is dit de minst stabiele putter uit de lijn, wat verklaart waarom je 'm vooral in de tas ziet bij spelers die altijd het midden van he clubblad weten te vinden.

TM22

De TM22 is een moderne mallet, die door zijn 'tanden' heel stabiel is (hoog MOI) en veel vergevingsgezind biedt. Dit populaire design zie je bij veel tourspelers in de tas.

MT22

De MT22 is een nieuwe, compacte mallet met een ronde achterkant. Een prachtig design dat klassieke looks combineert met stabiliteit en vergevingsgezindheid.

Prijs: € 350